BRIDGEMATE II EN PRO IN PRIJS VERLAAGD


Is uw vereniging al een tijdje aan het overwegen om een Bridgemate II systeem of een (gebruikt) Bridgemate Pro scoresysteem aan te schaffen? Dan is nu het juiste moment voor uw vereniging aangebroken. De prijzen van Bridgemate systemen zijn verlaagd en nu nog aantrekkelijker. Nieuwe Bridgemates II zijn verlaagd van 149 euro naar 139 euro per stuk. Gebruikte Bridgemates Pro zijn verlaagd van 66 euro naar nog maar 60 euro per stuk. Verenigingen die aangesloten zijn bij de NBB krijgen op deze prijzen nog eens 10% korting en betalen respectievelijk slechts 125 en 54 euro. Hiermee komt de aanschaf van een Bridgemate systeem binnen het budget van elke vereniging. Zie voor een volledig overzicht van de prijzen de prijzenpagina. Bij overstap van Bridgemate Pro naar Bridgemate II zijn er ook mogelijkheden om uw Bridgemate Pro systeem in te ruilen. Zie de inruilpagina voor informatie en voorwaarden.

Gebruikte Bridgemate Pro systemen zijn volledig door Bridge Systems gecontroleerd en nagekeken. Veelal worden de toetsenborden vervangen door nieuwe toetsenborden. De apparaten worden volledig schoongemaakt en getest op juiste werking. U krijgt een jaar garantie op deze apparaten, net zoals op nieuwe Bridgemates Pro.

Bridge Systems beschikt niet altijd over gebruikte Bridgemate systemen. Wacht dus niet te lang en laat u deze kans niet voorbijgaan aan uw vereniging! Voor meer informatie en bestellen kunt u terecht bij een van onze verkooppunten.

  Terug naar het nieuwsoverzicht
Links

Bridge-It 4.4.24 update

Versie 4.4.24 van Bridge-It is nu beschikbaar. Deze versie is compatibel met Windows 10. (26-03-2018)

Bridgemate II stuurprogramma voor Windows XP/Vista/7/8/10

Digitaal ondertekend stuurprogramma voor het Bridgemate II basisstation

Windows 10 64-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (64-bits Windows 10)

64-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (64-bits Windows Vista/7/8)

32-bits stuurprogramma voor USB-serieel converter

voor aansluiting van USB converter tbv communicatiekabel en Bridgemate Pro basisstation (32-bits Windows XP/Vista/7/8/10)

Bridgemate groeit door!

Er zijn nu al 1935 clubs die de Bridgemate gebruiken!