Algemeen
Competities en zittingen
Een zitting opzetten
Spelresultaten inbrengen
Schema's en overzichten
Overige functies
Punt voor punt
Systeemeisen
Probeer gratis!
 

Competities en zittingen


Het opzetten van een clubcompetitie in Bridgemate verloopt intuļæ½tief en gemakkelijk. In een handomdraai maakt u via een stap voor stap aanpak uw competities aan, bestaande uit meerdere competitieronden. Zittingen worden moeiteloos toegevoegd, gespeeld, afgesloten, en eventueel achteraf gewijzigd.

Clubreglementen als maatregelen bij afwezigheid, spelen in een hogere of lagere lijn, en invallers kunnen automatisch voor een competitie worden ingesteld en doorgevoerd. Promoties en degradaties kunnen na een competitieronde geruisloos worden doorgevoerd. Schemaselecties per zitting verlopen automatisch op basis van een van tevoren ingesteld schemasysteem.

Het deelnemersveld importeert u zonder enige moeite vanuit de ingebouwde ledenadministratie, waarin meerdere ledenbestanden naast elkaar te gebruiken zijn.

Ook top-integraalcompetities zijn mogelijk met Bridge-It.

Via het Bridge-It overzichtsscherm wordt uw hele competitie in een handige boomstructuur weergegeven. Hierdoor heeft de wedstrijdleider zelfs bij meerdere tegelijk lopende competities altijd een perfect overzicht. Geen enkele zitting is verder dan een paar muisklikken verwijderd!