Algemeen
Competities en zittingen
Een zitting opzetten
Spelresultaten inbrengen
Schema's en overzichten
Overige functies
Punt voor punt
Systeemeisen
Probeer gratis!
 

Een zitting opzetten


Het opzetten van zittingen, of het nu open zittingen betreft of zittingen in competitieverband, is een vaak terugkerende activiteit voor de wedstrijdleider. Een taak die met Bridge-It wordt gereduceerd tot kinderspel!

Via een stap voor stap structuur word u door het opzetten heen geleid, en geeft u de zitting de vorm die u wilt.

Open zittingen en competitiezittingen tot 26 lijnen, diverse scoremethodes zoals Butler, matchpunten en Cross-imps, top-integraal, een onbeperkt aantal speelschema's, het kan allemaal ingesteld worden. Indelingen van de paren kan handmatig worden gedaan, volgens een vernummeringstabel, willekeurig, of op basis van uitslagen of indelingen van een vorige zitting.

Het invoeren van gastparen, invallers en wachttafels is eveneens mogelijk.

    

Tijdens een zitting hebt u een breed scala aan mogelijkheden. Naast het invoeren van scores op diverse manieren is het mogelijk diverse correcties uit te voeren, overzichten te genereren en de zittinggegevens te wijzigen. Zittingen kunnen te allen tijde worden onderbroken en later weer hervat. Zelfs na het afsluiten van een zitting zijn revisies nog mogelijk. Het is zelfs mogelijk om de PC uit te zetten tijdens een zitting! Bridge-It zal bij het opnieuw opstarten de onderbroken zitting detecteren en hiermee verder gaan - handig wanneer u een laptop gebruikt met een beperkte batterijduur!