Algemeen
Competities en zittingen
Een zitting opzetten
Spelresultaten inbrengen
Schema's en overzichten
Overige functies
Punt voor punt
Systeemeisen
Probeer gratis!
 

Overige functies


Bridge-It is m��r dan alleen een uitleesprogramma voor de Bridgemate. Het is de eerste volledig ge�ntegreerde totaaloplossing voor clubbridge! Naast de essenti�le functies voor het beheren en spelen van competities en zittingen, zijn er diverse mogelijkheden die het leven van de wedstrijdleider een stuk gemakkelijker maken.

De ingebouwde rondeklok zorgt ervoor dat u de tijd duidelijk in beeld houdt tijdens een zitting. Met instelbare geluidssignalen voor start en einde van de rondes.

De online help functie van Bridge-It zorgt ervoor dat u altijd de nodige informatie binnen handbereik heeft.

Gegevens worden automatisch opgeslagen, bijgehouden en herladen. Het opgeven van filenamen is niet nodig. Zelfs bij een stroomstoring zult u geen gegevens kwijtraken.

Ledenadministratie is volledig ge�ntegreerd in het programma - met gebruik van meerdere ledenbestanden in combinatie met zittingen en competities, en exportmogelijkheden naar diverse formaten.

Clubreglementen kunnen per competitie worden ingesteld, waaronder maatregelen voor het spelen in een andere lijn, afwezigheid, invallers en de slemcompetitie.

Uitslagen en persoonlijke overzichten kunnen desgewenst automatisch via e-mail verstuurd worden - een service die spelers zeker zullen waarderen.

Vanuit Bridge-It kunt u tenslotte diverse instellingen van de Bridgemate wijzigen, zoals de autopower-off tijd en het gebruik van kaartsymbolen dan wel letters op het display van de Bridgemate.