Algemeen
Competities en zittingen
Een zitting opzetten
Spelresultaten inbrengen
Schema's en overzichten
Overige functies
Punt voor punt
Systeemeisen
Probeer gratis!
 

Schema's en overzichten


Met Bridge-It heeft u aan speelschema's geen gebrek! Zelfs wanneer de meer dan 150 meegeleverde schema's (waaronder de systemen Multiplex, Howell, Mitchell, Scheveningen en Meesterklasse) niet voldoende zouden zijn, biedt Bridge-It de mogelijkheid uw eigen schema's te maken, of bestaande schema's te wijzigen. Schema's worden automatisch gecontroleerd op consistentie. Gebruikers van Pairs 4.1 kunnen hun bestaande schema's eenvoudig importeren in Bridge-It!

Dankzij de handige schemabeheer module van Bridge-It heeft u de volledige bibliotheek van speelschema's onder handbereik!

Voor de spelers is er de mogelijkheid om voor aanvang van de zitting gidsbriefjes en scoreslips af te drukken met diverse lay-out mogelijkheden.

Naast de reguliere overzichten van de competitiestand en verzamelstaten, biedt Bridge-It de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke overzichten met gedetailleerde spelresultaten per paar, frequentiestaten, telstaten, slemoverzichten, gesorteerd en opgemaakt naar wens. Zowel printen als exporteren naar tekstbestand, spreadsheet of HTML is mogelijk!