Algemeen
Competities en zittingen
Een zitting opzetten
Spelresultaten inbrengen
Schema's en overzichten
Overige functies
Punt voor punt
Systeemeisen
Probeer gratis!
 

Spelresultaten inbrengen


Resultaten zijn natuurlijk waar het allemaal om draait. Bridge-It bespaart u het moeizame overtikken van scorekaarten door naadloos te integreren met de Bridgemate. De mogelijkheden van dit nieuwe scoresysteem worden optimaal benut - van initialisatie tot uitlezen.

Bij het uitlezen van de Bridgemate worden in de Bridgemate ingevoerde arbitrale maatregelen en contrazits automatisch verwerkt in het zittingverloop. Ook tussentijds uitlezen van de Bridgemate is mogelijk.

Maar ook als handmatige invoer gewenst is, biedt Bridge-It alle gemak. Via de virtuele scorekaart en scoreslip (horizontaal of verticaal) kunnen scores worden ingevoerd met een zelfde indeling als u dat gewend bent van hun 'papieren tegenhangers'. Uiteraard met beveiligingen tegen onmogelijke of onwaarschijnlijke invoer zodat het risico van typefouten tot een minimum beperkt blijft. In een oogopslag is duidelijk aan welke spellen nog scores ontbreken of acties moeten worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld contrazit corrigeren, arbitrale scores toekennen, splitscores, en nog diverse andere mogelijkheden die de wedstrijdleider ter beschikking staan.